ABT Treuhand

A zürichi központból indult ABT Treuhand csoport 1993 óta foglalkozik Magyarországon pénzügyi, számviteli és könyvvizsgálati szolgáltatásokkal. A magyar vállalkozás mára több mint 50 felsőfokon képzett, naprakész ismeretekkel rendelkező, több nyelven beszélő munkatársat foglalkoztat és mintegy 28 országból érkező, több mint 300 ügyfelet szolgál ki. 

Az ABT filizófiája: minőségi, megbízható és a jogszabályoknak maradéktalanul megfelelő tanácsadói szolgáltatás nyújtása az ügyfelek részére.

Az ABT működésének legfőbb ismérve a határidők betartása, a tiszta, őszinte és precíz kommunikáció az ügyfelekkel, a hatékony és az ügyfelek igényeire szabott szolgáltatás nyújtás, valamint felelősségvállalás az elvégzett munkáért. 

Az ABT-ben fontos a csapatmunka, egyes szolgáltatási területeken, üzletágakban dolgozók rugalmasan együtt tudnak működni, így a sokféle tudás összeadódik.

Ebbe az együttműködésbe kapcsolódott be az ABT Legal 2019. novemberében. Ennek köszönhetően az ABT csoport egyes üzletágai, legyen az akár könyvvizsgálat, transzfer ár vagy adótanácsadás, HR szolgáltatások vagy kockázatmenedzsment az ügyvéd kollégákkal együttműködésben komplex megoldásokat tudnak nyújtani az ügyfelek részére.