ABT Legal

lefelenyil

Kedves Ügyfeleink, Partnereink!

Irodánk is megtette és megteszi a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében. A jelen helyzetben munkatársaink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb számunkra. Ezért a már hetek óta alkalmazott szigorú higiéniai intézkedéseken túl, munkarendünket is átszerveztük.

Bár irodánk továbbra is nyitva tart, munkatársaink elsősorban otthonról dolgoznak és a kommunikáció során a telefonos vagy az egyéb digitális, online kapcsolatot részesítjük előnyben.

Ebben a rendkívüli helyzetben is változatlanul és folyamatosan állunk az Önök rendelkezésére.

Vigyázzunk egymásra, hogy a közösen meghozott áldozatoknak eredménye legyen!

 

Az ABT Legal ügyvédei széleskörű tapasztalattal rendelkeznek legyen szó akár jogi tanácsadásról, akár képviseletről. Célunk, hogy kiváló minőségű, az ügyfeleink igényeire fókuszáló gyakorlati jogi tanácsokkal szolgálhassunk megbízóink részére. Eltökéltek vagyunk, hogy fenntartsuk az ügyfeleink által már megszokott, magas színvonalú jogi szolgáltatás minőségét, megbízhatóságát.

Az ABT Legal ügyvédi társulás munkaszervezete lehetővé teszi, hogy jogászaink csoportokba szerveződve nyújtsanak jogi szolgáltatást bel- és külföldi ügyfeleinknek, ennek eredményeképpen a tanácsadás mindig a megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkező ügyvédtől származik. Az ABT csoporthoz kapcsolódva, és szakembereikkel együttműködve, komplex, több szakterületet, így adó-, HR területet, bérszámfejtést, IT-biztonságot is felölelő komplex tanácsot tudunk adni – a magyar mellett angol és német nyelven egyaránt.

Igyekszünk a személyes kapcsolat kialakítása során ügyfeleinket és tevékenységüket minél jobban megismerni annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb tanácsot adhassuk.

Sokéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk a külföldi jogi irodákkal és más tanácsadókkal való együttműködés terén is.

Szakterületek